Forsiden Kunstig intelligens

Kunstig intelligens

XL-BYG ønsker at tiltrække og fastholde kunder i målgruppen 18-25 år. Mange virksomheder anvender kunstig intelligens til at forbedre kundeservice eller optimere processer, som dermed kan effektiviseres. På denne side bliver du præsenteret for den konkrete problemformulering vedrørende kunstig intelligens og kan se en række eksempler på hvordan andre virksomheder har anvendt kunstig intelligens.

Problemformulering

Hvad er kunstig intelligens?

I denne film kan du høre Kian Floor, fra virksomheden Yodaway, fortælle om hvad kunstig intelligens er. Han vil også komme med konkrete eksempler på hvordan det anvendes. Du kan lære mere om kunstig intelligens i nedenstående artikel og podcast.

Artikel Podcast

Chatbots i Topdanmark

I denne film kan du se hvordan Topdanmark har brugt chatbots til at forbedre service overfor deres kunder. Filmen er produceret af Videncenter for digital handel. 

Hvordan giver chatbots bedre service?

I denne film skal du høre Emil Jepsen, fra Ernst & Young, fortælle om, hvordan chatbots på flere måder kan forbedre service overfor kunden. Filmen er produceret af Viden om data. 

Kunstig intelligens hos Frøken Kindrød

Frøken Kindrød er en tøjbutik i Haderslev. Under corona måtte de, som så mange andre butikker, finde nye måder at sælge deres varer. Et af de nye tiltag blev livesalg på Facebook. Butikken anvender kunstig intelligens til at holde styr på kundernes ordrer undervejs i livesalget. Hør mere om det i filmen her…

Du kan læse mere om casen her: Frøken Kindrød

Værktøjskassen

Værktøjskassen

For at udarbejde en løsning på problemformuleringen, så får du brug for at lave en række analyser – det man kan kalde “fagets værktøjer”. Du finder vejledninger og links til dem her.

Målgruppeanalyse: Målgruppeanalyse – vejledning

SWOT-analyse: Vejledning til SWOT-analyse

Den digitale kunderejse: https://www.ecomtrainer.dk/kunderejsen

Idégenerering: Idégenerering

Idégenerering med Padlet: Vejledning til Padlet

Vejledning til at bygge chatbot: Chatbot-vejledning Codelab

Vejledning til budgetopgaven: Vejledning til budgetopgaven

Hvad er STEM-kompetencer: STEM-kompetencer